2013-01-20

Trhy

Již zmiňované trhy  přes noc narostly do obřích rozměrů. Dokonce i okolní ulice, které byly včera průjezdné jsou dnes uzavřené. Město žije! Každou chvíli je slyšet pořádná rána. To je takový místní zvyk, pořád se tu střílejí petardy.  Je tu k sehnání úplně všechno, akorát tu postrádáme jídlo. Ano jsou tu něco jako housky, ale nic k tomu. Jediné teple jídlo na ulici jsou hranolky a kuře.
Včera jsme se i osmělili a zašli  do srdce tržnice, kde ji jenom místní. Rukama nohama jsme si objednali jidlo. Mysleli jsme si že, pouze jedno  na zkoušku, ovšem paní přinesla jídla dvě. Vaječnou omeletu s ryží a fazolemi. Já verzi mletých fazolí s vodou takže to vypadalo jako průjem. No co vam budu povídat moc se mi do toho nechtělo, ale s jídlem je to tu fakt špatný.
Taky tu prodávají i osmažené prasečí čumáky a osmažená kopyta. Nevím jak se to ji, ale vypadá to hrozivě.
Řeznictví je tady asi dobrý bussines, protože jich tu maji plno. Na háku visí kus krávy a každý si jednoduše ukáže, co chce. Na každém rohu se pečou tortily, jedny černé a druhé normální jak je známe,ale oboje nic moc.
Dneska jsme objevili místní jídelnu a měli tam i tv, jídelníček netřeba prostě vám dají to jedno jídlo ber nebo nech. Zatím asi nejlepší co jsme tu jedli.

J.

Žádné komentáře:

Okomentovat